Home > Diensten > Online marketing > Online adverteren

Online adverteren

Wilt u ook snel èn tegen lage kosten nieuwe bezoekers? En uw doelgroep bereiken? Dit kan door effectieve advertenties in zoekmachines.

Met aantrekkelijke advertenties in zoekmachines als: Google, Bing en Yahoo kunt u kwalitatief hoge bezoekers naar uw website halen.

U betaalt per bezoeker die naar uw website gaat en dus niet voor het aantal keer dat de advertentie is getoond (pay per click). Hierdoor maakt u geen onnodige kosten.

Users First helpt u met het opzetten van uw campagnes en het schrijven van doeltreffende advertentie teksten. Een actieve campagne wordt voortdurend doorgemeten en bijgestuurd.

Google Adwords

Google is de meest gebruikte zoekmachine, door hier in te adverteren bereikt u de meeste mensen. Het is mogelijk de advertenties alleen te tonen als er op een bepaalde zoekterm wordt gezocht of als mensen uit een bepaalde provincie komen.

Het is met Google Adwords ook mogelijk op de door u geselecteerde websites te adverteren, binnen het “content netwerk”.

adwords

Landing pages

Naast het gebruik van doeltreffende advertentieteksten is het ook belangrijk dat de bezoeker op een pagina komt die aansluit bij de advertentie. Hiervoor is het mogelijk specifieke landing pages te maken.

Voordelen van online adverteren

  • Goedkoop
  • Groot bereik
  • Specifiek gericht op de doelgroep
  • Flexibel
  • Snel in te zetten

Wilt u snel beginnen met adverteren? Neem contact op